nyilatkozatazegyenjogusagrol 2011.03.11. 17:25

Csatlakozz Te is!

<< Please scroll down for English version >>

CSATLAKOZZ AZ ONLINE PETÍCIÓHOZ ITT ÉS A FACEBOOK-ON!

Másfél hónapos előkészítő munka után állt össze az alábbi nyilatkozat, amelyet most nyilvánosság elé tárunk. A Nyilatkozat célja, hogy az aláírási időszak után, eljuttatva az alkotmányozásban részt vevő fontosabb Honanyáknak és Honatyáknak, illetve a sajtónak, felhívjuk a figyelmet a készülő alkotmány kirekesztő passzusaira, és megelőzzük, hogy Magyarországon alkotmánya fektessék az LMBT-közösség másodszerűségét.

Ezért arra kérünk mindenkit, aki egyetért a Nyilatkozatban lefektetettekkel és a Nyilatkozat céljával, hogy aláírásával tiszteljen meg bennünket.

CSATLAKOZZ AZ ONLINE PETÍCIÓHOZ ITT ÉS A FACEBOOK-ON!

Március közepén a nyilatkozatot végleges formájában, az aláírásokkal kiegészülve elküldjük az alkotmányozás szereplőinek, illetve az országos sajtónak, remélve, hogy célt érünk, és sikerül megakadályozni, hogy a Magyar Köztársaság új alkotmánya bárkit is másodrangú állampolgárrá süllyesszen.

Továbbá szeretnénk megkérni mindenkit, hogy töltse ki a kipostázott alkotmányozási kérdőívet, és válaszleveléhez csatolja hozzá a Nyilatkozat kinyomtatott verzióját is. Szeretnék megkérni minden bloggert, hogy jelenítse meg a nyilatkozatot vagy egy arra mutató linket a blogján. Minél többen hallatjuk a hangunkat, annál nagyobb az esélye, hogy Magyarországon nem zárják le a jövő egyik legfontosabb társadalmi vitáját azelőtt, hogy az elkezdődhetne.

 

CSATLAKOZZ AZ ONLINE PETÍCIÓHOZ ITT ÉS A FACEBOOK-ON!

Sajtókontakt:

nyilatkozatazegyenjogusagrol@gmail.com

Címkék:alkotmány egyenjogúság nyilatkozat alaptörvény